Εισιτήρια

Rafael «Raf» Mlodzianowski

Ο Raf, είναι Q Grader (Arabica) και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του SCA σε όλα τα παιδία εκπαίδευσης.
Έχει ιδρύσει την εταιρεία συμβούλευσης & εκπαίδευσης Raf Makes Coffee Consulting, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Creators Cup, συνιδρυτής των εκπαιδευτικών δράσεων Karibu Kahawa Camps στην Κένυα καθώς επίσης και συνιδιοκτήτης και αγοραστής πράσινου καφέ των εταιρειών Anorak Coffee Roasters και Besca Roasters UK.
Δημιούργησε την προσωπική του εταιρεία – Raf Makes – το 2015, η οποία αν και ξεκίνησε δειλά δειλά υποστηρικτική για προπονήσεις διαγωνιζομένων Barista, κατάφερε το 2016 να εκπαιδεύει ως AST επαγγελματικά καφετέριες, μεμονωμένα άτομα, νέες επιχειρήσεις καθώς επίσης και στο Prufrock Café στο Λονδίνο.
Η ενασχόλησή του ως ιδιοκτήτης και εκπαιδευτής της Anorak Coffee Roasters τον έχει οδηγήσει να δουλεύει εκπαιδευτικά δίπλα στους καβουρδιστές της εταιρείας και να περνά αρκετό χρόνο στην Κένυα. Εκεί ψάχνει για καφέ, γνωρίζεται με τους αγρότες και προσπαθεί να τους φέρει σε απευθείας επαφή με αγοραστές. Παράλληλα δουλεύει στο Karibu Kahawa, ένα εκπαιδευτικό camp που σκοπό έχει να εκπαιδεύει οικονομικά ή ακόμα και δωρεάν αγρότες και επαγγελματίες στις χώρες προέλευσης.
Το να εκπαιδεύει στις χώρες προέλευσης είναι θετικό για όλους μιας και οι Baristi & Roasters στις χώρες κατανάλωσης του καφέ αποκτούν γνώσεις και σέβονται το προϊόν, όπως επίσης δημιουργούνται και φιλίες και συνεργασίες που μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικές ποιότητες καφέ.
Οι αγρότες από την μεριά τους μπορούν να μας διδάξουν την πραγματικότητα που επικρατεί στην βιομηχανία του καφέ και πως να την προστατέψουμε στο μέλλον, από την παγκόσμια υπερθέρμανση, το κόστος παραγωγής και τον τρόπο που όλα αυτά συμβάλουν σε μια καλύτερη ποιότητα.

EVENTS