Εισιτήρια

Στέφανος Δραγανιδάκης

Ο Στέφανος Δραγανιδάκης κατάγεται από τη Λάρισα και τα τελευταία πέντε χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα . Βρίσκεται στο χώρο της εστίασης σχεδόν δέκα χρόνια , πρωταγωνιστώντας σε μερικούς από τους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως και συμμετέχοντας σε πολύ ενδιαφέροντα projects όπως The Dalliance House και The Clumsies, με τελευταίους σταθμούς το Kintsugi Project και The Trap .
Το 2015 βρέθηκε να συνομιλεί με μερικές από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας σκηνής τους Bartending και της γαστρονομίας, όπως Tony Conigliaro, Dave Arnold, Charles Spence, Νoma κ.α όντας ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Alchemist Flavor Festival που σκοπός του ήταν η εξερεύνηση της γεύσης out of the box.
To 2016 ένα οδοιπορικό 11 γάλλων Bartenders σε τοπικά αποστακτήρια , οινοποιία και τοπικούς γαστρονομικούς προορισμούς της Λάρισας και της Θεσσαλίας ήταν το έναυσμα για την δημιουργία του Bar Engage, μία διοργάνωση που εξελίχθηκε σε ένα γεγονός πανευρωπαϊκού ενδιαφέροντος το 2018, φιλοξενώντας 16 Bar από 10 Ευρωπαϊκές πόλεις ,34 ελληνικά bar, και περισσότερους από 120 Επαγγελματίες του χώρου.
Το 2018 τον βρίσκει να διοργανώνει Workshops , εκπαιδεύσεις και ομιλίες για το Spirit Portfolio της αεικίνητης ομάδας της Granikal και να αναλαμβάνει το ρόλο του Brand Ambassador σε ένα από τα πιο πρωτοποριακά project παγκοσμίως , το Seedlip.

EVENTS