Εισιτήρια

Κωνσταντίνος Καπνιάρης

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην πόλη του Αγρινίου, όπου και πρωτογνώρισε τον χώρο της εστίασης το 2002.
Το 2004 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στο τμήμα τεχνολογίας τροφίμων. Εκεί, του δόθηκε η ευκαιρία να μπει για πρώτη φορά πίσω από το μπαρ, και να γνωρίσει την τέχνη του καφέ.
Το 2007 ξεκίνησε να εργάζεται για λογαριασμό διαφόρων διαφημιστικών εταιριών για την προώθηση αλκοολούχων ποτών κι έτσι δεν άργησε να προκύψει η μακροχρόνια πλέον σχέση του με τα αποστάγματα!
Με αρκετή πλέον εμπειρία σε διάσημα μπαρ της πόλης, ήρθαν και οι συμμετοχές σε διαγωνισμούς κοκτέιλ και στη συνέχεια κάποιες διακρίσεις με αποκορύφωμα την πρώτη θέση στο ελληνικό Bacardi Legacy το 2016 και στη συνέχεια την κατάκτηση μιας θέσης στην παγκόσμια 12άδα στον παγκόσμιο τελικό.
Κάπου ανάμεσα από αυτά το 2014, ένα προσωπικό του όνειρο και στόχος έγινε πραγματικότητα, ανοίγοντας την δική του επιχείρηση εστίασης, εν ονόματι Third Wave. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε θετικά στα μισά του 2016, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποτών στην Ελλάδα, την Αμβυξ, σε ορισμένα από τα πιο αξιόλογα προϊόντα της αγοράς, την οικογένεια προϊόντων της Bacardi, στην θέση του Brand Ambassador.

EVENTS